Στο συγχαρητήριο μήνυμα του Τομέα Παιδείας της ΔΕΕΠ Τρικάλων για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, αναφέρονται τα εξής: 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μαςγια τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων εξετάσεων, που από σήμερα ξεκινούν ένα νέο ταξίδι στη ζωή τους. Ένα ταξίδι που θα τους δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις αλλά και να γίνουν σωστοί και ολοκληρωμένοι πολίτες.
Επίσης, να συγχαρούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν ακούραστα στο πλευρό τους και που σήμερα καμαρώνουν έχοντας εκπληρώσει το ύψιστο καθήκον τους προς τους μαθητές/τριες και την κοινωνία.Σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσανε, θα πρέπει να ξέρουν ότι τίποτα δεν σταματά εδώ.Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που θα τις βρείτε μπροστά σας, αρκεί να συνεχίσετε τον αγώνα σας και να κυνηγάτε τα όνειρά σας.

«Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη καθώς όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ και αγωνίζεται γι’ αυτό, όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν ώστε να το πετύχει», PauloCoelho