Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΟΤ μετά από δύο ήττες επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με το ευρύ 4-0 του Απόλλωνα Πάργας.

Με την νίκη αυτή τα Τρίκαλα «κλείδωσαν» και τυπικά την παραμονή στην κατηγορία αν δεχτούμε ότι υπήρχε ακραίο σενάριο υποβιβασμού.

Τα Τρίκαλα ήταν ανώτερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Αναζητώντας το κέρδος από την νίκη αυτή πέραν της άτυπης «εκδίκησης» για την ήττα του πρώτου γύρου με τους «κυανέρυθρους» πήραν χρόνο συμμετοχής οι πιτσιρικάδες Ψύρρας, Σάβας, Κίσσας, Γούσιος, Γκοτζάι με τους τρεις τελευταίους να ντεμπουτάρουν με την φανέλα των Τρικάλων.

Ο χορός των γκολ:

Στο 34’ ο Γιοκέ έβγαλε ασίστ για τον Αλεξίου ο οποίος αφού βγήκε απέναντι από τον Κωνσταντάκο τον πλάσαρε υποδειγματικά για να ανοίξει το σκορ (1-0).

Στο 44’ Γιοκέ με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΤ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κωνσταντάκου ( 2-0).

Στο 70’ μετά απο ωραία ενέργεια του Κουτσιανικούλη η μπάλα έφτασε στον Κουσκουνά που με κεφαλιά εξ επαφής σημείωσε το 3-0!

Στο 80’ το τέταρτο γκολ για τον ΑΟΤ μετά απο νέα συνεργασία Κουτσιανικούλη – Κουσκουνά και σκόρερ τον τελευταίο (4-0).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σαφαρίκας (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους κ.κ. Τάκο, Μπάκα (Αιτωλοακαρνανίας). Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ριζογιάννη στο 90′ ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βαταμίδη του ΑΟΤ και Κουλούρη του Απόλλωνα Πάργας

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Καρανίκας, Σανδραβέλης (73’ Σάβας), Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Κρητικός, Λουκάς, Κουτσιανικούλης (83’ Κίσσας), Γιοκέ (83’ Γούσιος), Βαταμίδης (83’ Γκοτζάι), Αλεξίου (65’ Ψύρρας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κωνσταντάκος, Γεωργάκης, Διαμαντής, Ντατίδης (86’ Σαϊντί), Βασιλείου (60’ Μπέλλος) , Κωνσταντίνου (82’ Βέκιος), Κουλούρης, Ντόκος, Εμβραϊζόγλου,Φράγκος, Παπαρούνας (60’ Σιδέρης)

sportrikala.gr