Σε μια όμορφη και ιδιαίτερα προσεγμένη εκδήλωση βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Παρακολούθησε μαζί με τον Πρόεδρο της Τ. Κ. Παχτουρίου Παναγιώτη Μπόλλη που τον υποδέχτηκε και τους δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους που τον συνόδευαν, τη «γιορτή πίτας»που οργάνωσαν από κοινού ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παχτουριωτών Βόλου (ο Άγιος  Νικόλαος) και η Αδελφότητα Παχτουριωτών Τρικάλων με έδρα την Αθήνα. 

Στο χαιρετισμό του ο Κώστας Μαράβας στάθηκε στη στήριξη του δήμου προς τις τοπικές κοινότητες και τους συλλόγους, συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους Καλή Παναγιά.

 

Στη Νεράιδα και τον Αετό  

Επισκέψεων συνέχεια στα χωριά της Δυτικής Πίνδου για το  Δήμαρχο Πύλης  Κώστα Μαράβα και τους συνεργάτες του και την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Θέλοντας διά ζώσης να ακούσει τα αιτήματα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων, αλλά και να αναπτύξει τις πρωτοβουλίες που πήρεγια την ευρύτερη περιοχή, καθώς και να ξεδιπλώσει το σχέδιό του για το μέλλον, επισκέφτηκε αρχικά τη Νεράιδα όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ.  Κυριάκος Βλαχογιάννης. Με τους κατοίκους και τους επισκέπτες αντάλλαξε ευχές για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ίδιο κλίμα και στην τελευταία στάση για τον Κώστα  Μαράβα, που ήταν ο Αετός, όπου παρακολούθησε τη λαϊκοδημοτική βραδιά που οργάνωσε ο Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος  του Αετού, στην πλατεία του χωριού,  πάντα συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

Παράλληλα κλιμάκιο συνεργατών του Κώστα Μαράβα  παραβρέθηκε στη λαϊκή βραδιά στον Άγιο Προκόπιο που διοργανώθηκε από την Τ. Κ. Αγίου Προκοπίου υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.