Χωρίς κανένα αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η παράσταση διαμαρτυρίας από τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων στο Δημαρχείο Τρικάλων. 

Από την συνάντηση έλειπε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς βρίσκεται στην Αθήνα, έτσι ώστε τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να εκφράσουν τα παράπονά τους και την έντονη διαμαρτυρία τους για την παραμονή του μουσειακού συρμού στο Πάρκο Ματσόπουλου στην Αντιδήμαρχο Σοφία Αλεστά. 

Όπως αναφέρει ο ΣΦΣΤ η παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο έγινε προκειμένου να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας για την αθέτηση από πλευράς του δήμου της συμφωνίας για την επιστροφή του τρένου στη φυσική του θέση μετά το τέλος του Μύλου των Ξωτικών και την χοντροειδή εξαπάτηση του συλλόγου απ' τη δημοτική αρχή της πόλης.
Δυστυχώς οι κύριοι υπεύθυνοι φρόντισαν να εξαφανιστούν και έμεινε μόνη της η κυρία Αλεστά να ακούει την περιγραφή των απερίγραπτων γεγονότων.
Σημαντική ήταν και η παρουσία των δημοσιογράφων που πληροφορήθηκαν όσα απίστευτα συνέβησαν με τη συμφωνία αλλά και με τα χοντροειδή ψέματα για δήθεν βλάβη στον γερανό που θα μετέφερε την περασμένη Πέμπτη το τρένο.

Πλέον, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου όπως επίσης και οι κάτοικοι της περιοχής του σιδηροδρομικού σταθμού δηλώνουν αγανακτισμένοι από τις εξελίξεις με την διαφαινόμενη άρνηση της Δημοτικής Αρχής να επαναφέρει το τρένο στη θέση που βρισκόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και ήδη συγκεντρώνουν υπογραφές για την άμεση επιστροφή του μπροστά στον σταθμό του ΟΣΕ. 

Επιπλέον, το βράδυ της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ, τα μέλη του Συλλόγου θα βρίσκονται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους γύρω από την στάση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και για να ενημερώσουν το σώμα για τα αληθινά γεγονότα, όπως τονίζουν.

trikalanenimerosi.gr