Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι ο ήλιος και η ζέστη αυξάνουν τη σεξουαλική ορμή και ότι η επιπλέον βιταμίνη D, που παίρνουμε, μπορεί να εντείνει τους οργασμούς μας.

Το θέμα είναι ότι όταν έχει καύσωνα αυτό γίνεται αρκετά πιο δύσκολο.

To News4health βρήκε πάντως επτά ωραίες ιδέες για σας που θέλετε να κάνετε σεξ ενώ έχει καύσωνα για να μην «λιώσετε».

Ας δούμε, λοιπόν, με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει σεξ εν μέσω καύσωνα.

Ντους

Μεταφέρετε τη σεξουαλική δραστηριότητα στο ντους, κάτω από το νερό. Όταν τελειώσετε, θα νιώθετε καθαροί, δροσεροί και ενδεχομένως πιο κοντά από ποτέ με το άλλο σας «ολόκληρο»,

Δώστε βάση στη στάση

Προτιμήστε να κάνετε σεξ σε στάσεις, που απαιτούν λιγότερη επαφή με το δέρμα, για παράδειγμα «στα τέσσερα». Άλλη μια επιλογή είναι «στα όρθια», ακόμη καλύτερα αν τα χέρια ακουμπάνε σε έναν δροσερό τοίχο.

Με ανεμιστήρα

«Κουφώνουμε» παντζούρια, βάζουμε τον ανεμιστήρα, πετάμε ρούχα και σεντόνια και ξεκινάμε. Αν είναι ανεμιστήρας οροφής, ακόμη καλύτερα.

Με παγάκια

Αν δεν έχετε παίξει ποτέ με παγάκια στο σεξ μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα. Τα περνάτε από ευαίσθητες περιοχές, προκαλώντας κύματα οργασμού.

Με ένα κρύο μπάνιο

Μια άλλη ιδέα είναι να έχετε κάνει – ιδανικά μαζί – ένα δροσερό μπάνιο πριν από την ερωτική επαφή. Έτσι, φθάνετε στο κρεβάτι δροσεροί και όχι ιδρωμένοι. (Επιβάλλεται).

Στην κατάψυξη

Μην φοβηθείτε να βάλετε τα καθαρά, στεγνά σεντόνια σας στην κατάψυξη. Στη συνέχεια στρώστε το κρεβάτι με αυτά και αναλάβετε δράση. Ακούγεται περίεργο, αλλά, όσοι το έχουν κάνει, μιλάνε για μια απίστευτη αίσθηση.

Στα πατώματα

Λίγο άβολο, ακούγεται αλλά ίσως αν τα πατώματα είναι από μάρμαρο η δροσιά να είναι μεγαλύτερα.

Και για μην ξεχνιόμαστε...Υπάρχει και το κλιματιστικό. Τα παραπάνω προτείνονται για όσους δεν έχουν ή χάλασε ή απλά θέλουν να παίξουν.