Πρόσωπα από κάθε κομματικό χώρο αποτελούν οι πρώτες επιλογές συνεργατών του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ σημαντικά καθήκοντα δίπλα στον νέο περιφερειάρχη πρόκειται να αναλάβει η Λαρισαία Θέκλα Παρασκευούδη, υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Αθήνας στις εκλογές του καλοκαιριού.
Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, τόσο από τη θητεία της στον Δήμο Λαρισαίων παλαιότερα, όσο και στον Δήμο Βριλησσίων Αττικής τα τελευταία χρόνια.
Η ίδια έκανε ήδη την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του νέου περιφερειάρχη κατά την χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προς τιμήν του Λαρισαίου Επίτιμου Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής και πρώην Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστου Ν. Κίττα.
Σε ότι αφορά το νέο γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναμένεται να στελεχωθεί από τους δημοσιογράφους Γιάννη Γιαννακόπουλο, προερχόμενο από το επιτελείο του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, και την Νίκη Καραΐσκου η οποία προέρχεται από τους έντεκα δημοσιογράφους και τεχνικούς που απολύθηκαν χθες από τον όμιλο του Αχιλλέα Νταβέλη. Η τελευταία είχε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου στο Formedia TV, και τον ίδιο ρόλο παλαιότερα στο TRT.

Κώστας Τόλης kosmoslarissa.gr