Τις δομές της Αστική Ανάπτυξη ΑΕ, της δημοτικής εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς. Μαζί με τον πρόεδρο της εταιρείας Γιώργο Ζιώγα και τον διευθυντή κ. Χρήστο Γούλα, επισκέφθηκαν κατά σειρά το πάρκο του ΑΗ Γιώργη, το πάρκο στη Σωτήρα, το αθλητικό πάρκο στο Ρίζωμα, το Forest Park στον λόφο Προφήτη Ηλία, την έδρα της εταιρείας στην οδό Στρ. Σαράφη, αλλά και τον υπό ανακατασκευή χώρο στάθμευσης στο πρ. στρατόπεδο Παπαστάθη.

Ο κ. Ζιώγας ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δραστηριότητες της δημοτικής επιχείρησης, τους τρόπους παρέμβασης και αξιοποίησης των υποδομών και του πολιτιστικού και φυσικού υποβάθρου του Δήμου Τρικκαίων και των Τρικάλων.

Ο κ. Σακκάς επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της «Αστική Ανάπτυξη ΑΕ», ως ενός βραχίονα του Δήμου, που υποστηρίζει και προωθεί δράσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, σε πλαίσιο σεβασμού στο περιβάλλον και επίλυσης βασικών ζητημάτων της καθημερινότητας.

Τα έργα της ΔΕΥΑΤ σε πρώτο πλάνο, κατά την επίσκεψη Σακκά στη δημοτική επιχείρηση

Το αμαξοστάσιο της ΔΕΥΑΤ και τους εργαζόμενους στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης, συνάντησε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2023 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Μαζί του και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Ακης Αναστασίου, ο οποίος τον ενημέρωσε για το μεγάλο έργο της αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης και τη συνολική δράση της δημοτικής επιχείρησης σε όλον τον Δήμο, με το πλήθος των έργων ύδρευσης, αποχέτευσηςμ, βιολογικών καθαρισμών, ομβρίων.

Ο κ. Σακκάς συνομίλησε με τους εργαζόμενους για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν σε εργασιακό επίπεδο, τονίζοντας τη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στη μέγιστη δυνατή συνεργασία με το προσωπικό, που υλοποιεί σειρά έργων και ταυτόχρονα αποτελεί την προμετωπίδα της επαφής με τους πολίτες για την ύδρευση και την αποχέτευση.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων