Ο Τρικαλινός ποδηλάτης συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους με τις ποδηλατικές επιτυχίες του, καθώς από τα πέντε αγωνίσματα που συμμετείχε κέρδισε τέσσερα μετάλλια και μια τέταρτη θέση.

Στις 28-29-30 Ιουλίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ανδρών elite στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η αυλαία άνοιξε την Παρασκευή 28 / 07 με το Ολυμπιακό αγώνισμα του Όμνιουμ, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά επιμέρους αγωνίσματα, και πρωταθλητής αναδεικνύεται ο αθλητής με τους περισσότερους πόντους στα 4 αγωνίσματα. Ο Ζήσης κατάφερε να κερδίσει 138 βαθμούς και μετά από περίπου 4 ώρες αγώνων να αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος.

Το Σάββατο 29 / 07 ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον Ζήση στον πρωινό αγώνα του elimination , κατακτώντας και εκεί την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος σε ένα αγώνισμα όπου φαίνεται να είναι το αγαπημένο του μιας και τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει λείψει από το βάθρο.

Την μέρα έκλεισε το αγώνισμα των πόντων όπου εκεί ο Ζήσης τερμάτισε στην 4η θέση μετά από 100 στροφες απαιτητικού αγώνα .

Τελευταία μέρα αγώνων Κυριακή 30 / 07 με πρωινό αγώνισμα τον αγώνα του Scratch 60 στροφών στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ βρίσκουν τον Σούλιο Ζήση νικητή για την κατάκτηση της τρίτης φανέλας του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Ο αγώνας του scratch ήταν από τους πιο εντυπωσιακούς για όσους παρευρέθηκαν εκεί μιας και το αποτέλεσμα κρίθηκε κυριολεκτικά στο χιλιοστό με τον Ζήση να κερδίζει τον αγώνα ακριβώς στη γραμμή. Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε τον αγώνα της ομαδικής καταδίωξης τεσσάρων χιλιομέτρων.

Η ομάδα του Ζήση είναι ο Αίολος Αθηνών αποτελούμενη από τους Καστραντά Χαράλαμπο , Μιλτιάδη Γιαννούτσο , Γιάννη Ηλιάδη και Σήφη Φαραντάκη.

Προκρίθηκαν στον αγώνα του τελικού με δεύτερο καλύτερο χρόνο και τέλος καταφέρανε να κερδίσουνε το αργυρό μετάλλιο στον αγώνα.

Ήταν ένα επιτυχημένο Πρωτάθλημα για τον Ζήση Σούλιο μιας και κατάφερε να κερδίσει 3 από τα 5 αγωνίσματα όπου συμμετείχε.