Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας συγκέντρωσε, για μία ακόμη χρονιά, διάφορα είδη, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, τα οποία προσφέρθηκαν σε τοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα.

Συγκεκριμένα:

στα Τρίκαλα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας, και αστυνομικοί της Διεύθυνσης, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρκαδόνας, που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες της κακοκαιρίας «DANIEL».

   

Στον Βόλο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές και αστυνομικοί της Διεύθυνσης, παρέδωσαν τα είδη που συγκεντρώθηκαν, με την αρωγή των συνδικαλιστικών οργανώσεων-σωματείων αστυνομικών, στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

στην Καρδίτσα, ο Γ΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Παπακώστας, και αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν οικιακές ηλεκτρικές συσκευές για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» - παραρτήματος Καρδίτσας.

Οι παραλήπτες των συγκεντρωθέντων ειδών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στους αστυνομικούς.

Μέσα από τις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες, επιβεβαιώνεται, για ακόμη μία φορά, το κοινωνικό πρόσωπο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.