Με την υποστήριξη και  χρηματοδότηση  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ένωση Οινοποιών Θεσσαλίας απέκτησε τη δική της ιστοσελίδα, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα προϊόντα της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την εξωστρέφεια της Θεσσαλίας. 

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://dromoitoukrasioustithessalia.gr/, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τη δραστηριότητα της Ένωσης, τα μέλη της, τα εξαιρετικά τους προϊόντα, τις γηγενείς ποικιλίες και να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη του θεσσαλικού χώρου, στοχεύοντας στην ουσιαστική ανάπτυξη του οινοτουρισμού. Οι δρόμοι του κρασιού, περιγράφουν τις παραγωγικές διαδρομές κάθε νομού της, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας τις γηγενείς ποικιλίες που εκφράζουν το μέλλον του κρασιού. 

Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των Δήμων και των Επιμελητηρίων, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και φεστιβάλ με επίκεντρο την οινική παράδοση του τόπου μας και όπλο την πολιτιστική και πολιτισμική παράδοση της περιοχής, η προσπάθεια της Ένωσης Οινοποιών Θεσσαλίας συμβάλει με προστιθέμενη αξία στην αναπτυξιακή της δυναμική. Στόχος της προσπάθειας είναι η αξιοποίηση του οινοτουρισμού με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και η ανάγκη  σύνδεσης του θεσσαλικού οίνου με την εστίαση.