Την Κυριακή στις 14 Απριλίου 2024 το απόγευμα στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Χάρη Κουδούνα "Η Ιερά Σινδόνη & η Αγία Οικία Της Θεοτόκου" (Η διέλευση από την Αθήνα) θα εκτεθεί στο χώρο και ένα ακριβές αντίγραφο της πολυσυζητημένης Ιεράς Σινδόνης του Χριστού και θα είναι κοντά μας μια σημαντική προσωπικότητα, η Emanuela Marinelli.

Η εξαιρετική Ιταλίδα επιστήμονας έχει πλούσιο συγγραφικό έργο, με περισσότερα από είκοσι βιβλία, έχει συμμετάσχει σε 5.000 συνέδρια και ημερίδες, είναι ειδική στο θέμα της ιεράς Σινδόνης και όλα τα έσοδα από τα βιβλία της, τα διαθέτει για την βελτίωση της διαβίωσης των παιδιών, στην πολύπαθη Τανζανία.

Στην εκδήλωση θα αναφερθεί στο βιβλίο και θα αναπτύξει τις απόψεις της, σαν ο πλέον κατάλληλος μελετητής , για την Ιερά Σινδόνη. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας που θα βρίσκεται κοντά μας μια τόσο σημαντική προσωπικότητα.

Επίσης για το βιβλίο θα μιλήσουν:

ο κ. Βασίλειος Πανάγος, Καθηγητής, Ιστορικός Ερευνητής,

η κ. Αμαλία Ηλιάδη, Φιλόλογος – Ιστορικός και ο Συγγραφέας κ. Χάρης Κουδούνας, Ιστορικός Κοσμήτορας Παν/μίου HETG Γενεύης Κοινωνικών Επιστημών.

Χαιρετισμό θα κάνει ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, ενώ θα συντονίζει ο κ. Βασίλειος Πανάγος.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης και των εκδόσεων Φυλάτος