Την ευθεία στήριξη του στη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

«Πάντα υπάρχει αγωνία για τις εκλογές, κάθε εκλογική αναμέτρηση έχει τη δυσκολία της. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, και συνεχίζουμε να φέρνουμε χρήματα στο Δήμο. Ειδικά φέτος έχουνε έρθει γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ποτέ άλλοτε δεν είχε η αυτοδιοίκηση τόσα λεφτά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρχε συντονισμός κυβερνητικά, έτρεξε το ΕΣΠΑ πολύ καλά και γρήγορα, και ότι υπήρξε πολύ καλή συνεργασία των υπουργείων και των δήμων.

Είναι ευλογία να έχεις έναν Υπουργό στο Νομό, και μακάρι να χουμε και δεύτερο και τρίτο στην επόμενη κυβέρνηση, ώστε να παίρνουμε ό,τι δικαιούμαστε. Εκτιμώ τη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση, και εκτιμώ τα χρήματα που ήρθανε στην περιοχή μας. Λέω αυτό που οφείλω να πω, ότι τα χρόνια αυτά της ΝΔ πήραμε χρήματα που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ.

Παραδέχομαι ότι η βοήθεια που είχαμε από το Γιώργο Βασιλειάδη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τα αθλητικά έργα, ήταν σημαντική. Αλλά όλα τα υπόλοιπα, ταμείο ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, πράσινο ταμείο, ήρθαν αυτά τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορώ επίσης να παραβλέψω ότι το βαλτωμένο βόρειο τμήμα του Ε-65 ξεκόλλησε τα τελευταία τρία χρόνια και τρέχει και γρήγορα. Με αυτή την κυβέρνηση είδα να έρχονται χρήματα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ, και μας δημιουργούν έναν ευχάριστο μπελά για το πώς θα καταφέρουμε να τρέξουμε όλα αυτά τα έργα που ξεκινάμε. Οφείλουμε να πούμε τι έχει γίνει, και ο κόσμος να αποφασίσει τι θέλει για την επόμενη μέρα.

Από την ώρα που είδα ότι στην αυτοδιοίκηση στηριχθήκαμε μέσα σε δύσκολες εποχές, εγώ ξεκάθαρα θα στηρίξω τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.»