Το σχόλιο του στα χθεσινά δημοσιεύματα περί πιθανής υπουργοποίησης του έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6:

«Άκουσα και εγώ τα δημοσιεύματα, στο πλαίσιο των ονομάτων που ακούγονται αυτές τις μέρες για το σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης. Δεν υπάρχει καμία απολύτως κουβέντα, και δεν έχει νόημα να συζητάμε περαιτέρω για πράγματα που δεν είναι καν σενάρια, δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί. Όταν και αν αυτό το σενάριο έχει κάποια βάση, θα καθίσουμε να το συζητήσουμε.

Θα επαναλάβω αυτό που πάλι είχα πει πριν ενάμιση μήνα, ότι είναι ευλογία για έναν τόπο να έχει υπουργούς. Γιατί βοηθάει να λύνεις προβλήματα του τόπου. Μακάρι και ο Κώστας, και η Κατερίνα και ο Σάκης να είναι σε θέσεις- κλειδιά ώστε να προωθούμε ζητήματα του Δήμου και του Νομού.

Εγώ εννοείται πως φτιάχνω τον συνδυασμό μου, ακόμα και σήμερα έχω ένα ραντεβού για αυτό το σκοπό. Είχα θέσει ως χρονικό όριο τις εθνικές εκλογές ώστε να μην μπερδέψουμε τους πολίτες, να πάμε στα χωριά να μιλάμε εμείς για τον Δήμο και ταυτόχρονα οι βουλευτές για κόμματα. Οπότε από βδομάδα θα αρχίσουμε να οργανωνόμαστε. Θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, καθώς και από την υφιστάμενη ομάδα 4-5 άτομα δεν θα ξανακατεβούν. Χαίρομαι που η ομάδα μας ανανεώνεται και χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί μια ανανέωση τη χρειαζόμαστε.»