Σε δήλωσή της η πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, αναφέρει τα εξής:  

Όπως έγινε γνωστό σε επιστολή του κ. Βορίδη ύστερα και από σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η Κυβέρνηση δεν έχει ενεργοποιήσει κανένα αίτημα για έκτακτους ευρωπαϊκούς πόρους αποκατάστασης των πλημμυρόπληκτων περιοχών και την ανόρθωση της τοπικής οικονομίας της Θεσσαλίας. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αφαίρεση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας κρίσιμων αντιπλημμυρικών έργων, επιβεβαιώνουν με τον πιο δραματικό τρόπο την ανεπάρκεια και την υποκρισία των κυβερνώντων.

Κυρίως, όσων με περίσσιο θράσος παρελάζουν ανά τους Νομούς της Θεσσαλίας για να εκφράσουν τη “στήριξη” τους στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, επιδιδόμενοι σε μια άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή εξαπάτηση. Αλλά και εκείνων που παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια και δεν διστάζουν να εκβιάσουν τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας προκειμένου να επιλέξουν τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος, Κώστα Αγοραστό.

Ταυτόχρονα, οι αποκαλύψεις αυτές, γεννούν αυτονόητη οργή και ανησυχία για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία. Μια Θεσσαλία που όχι μόνο μετρά πληγές αλλά αντιμετωπίζει ένα διαχρονικό έλλειμμα στρατηγικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού μπροστά στις νέες προκλήσεις. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι άνθρωποι της αξίζουν πολλά περισσότερα απ΄αυτά που τους επιφυλάσσουν οι εκλεκτοί του κ. Μητσοτάκη.

Καλούμε όλο τον προοδευτικό κόσμο τη Κυριακή να στείλει το μήνυμα στην κάλπη για να ξεκινήσει μια πραγματική προσπάθεια θωράκισης του τόπου και της κοινωνίας μας.