Ορκίστηκε χθες το μεσημέρι η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο των ορκωμοσιών των Δημοτικών Αρχών στο Νομό Τρικάλων.

Ανήμερα της γιορτής του Δημάρχου Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων ορκίστηκαν για τη νέα θητεία της επόμενης πενταετίας που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου και ασφαλώς στο επίκεντρο θα βρεθούν τα προβλήματα των ανθρώπων της περιοχής.

Παλιά, αλλά και νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τα Τοπικά Συμβούλια των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου, βρέθηκαν στο χώρο του ανοιχτού θεάτρου στη Φαρκαδόνα όπου και πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία και είχαν την ευκαιρία να τα πουν όλοι μαζί από κοντά για πρώτη φορά.

Στο επίκεντρο της επόμενης μέρας για τους δημοτική αρχή και τους συμβούλους, βρίσκονται τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος και ιδιαίτερα οι συμπολίτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί πως την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος ιερείς της περιοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η επόμενη προγραμματισμένη ορκωμοσία δημοτικής αρχής είναι αυτή στον Δήμο Μετεώρων, όπου ο Λευτέρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει νέος Δήμαρχος από την πρώτη του ερχόμενου έτους.

Ακολουθεί η ορκωμοσία στον Δήμο Τρικκαίων στις 28 Δεκεμβρίου και την αμέσως επόμενη μέρα στις 29 Δεκεμβρίου ο κύκλος κλείνει με την ορκωμοσία στον Δήμο Πύλης.

krinilive.gr