Η δεύτερη εβδομάδα διπλής αγωνιστικής της χρονιάς ολοκληρώθηκε με τις ελληνικές ομάδες να σημειώνουν από δύο νίκες η καθεμία και να αποκτούν πολύτιμες βαθμολογικές ανάσες. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός λύγισε στο ΟΑΚΑ την Ζαλγκίρις με 73-71 και την Βίρτους Μπολόνια με 90-74, ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε από το Βελιγράδι με 79-74 εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ και κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στην επιστροφή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 88-83, πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Στην επόμενη και δέκατη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις Κάουνας εντός έδρας και ελπίζει να κάνει την 6η εφετινή του νίκη.

Σε αυτήν την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός θεωρείται απόλυτο φαβορί με την νίκη του να δίνεται σε απόδοση 1.26, ενώ το διπλό της Ζαλγκίρις Κάουνας υπάρχει με απόδοση 3.85 στην Leon Bet. Εάν πιστεύετε ότι ο ρυθμός του αγώνα θα είναι υψηλός, μπορείτε να επιλέξετε το over 155.5 συνολικών πόντων σε απόδοση 1.90 στην Leon Bet. Αντίθετα, για όσους νομίζουν το σκορ θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα υπάρχει η επιλογή under 155.5 συνολικών πόντων σε αντίστοιχη απόδοση. Προσωπικά, θα εμπιστευτώ τον Ολυμπιακό και θα ποντάρω στην νίκη του με handicap -7.5 πόντων με απόδοση 1.81. Στην Leon είναι διαθέσιμο στοίχημα για οποιαδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμείτε.

Παρότι τα προβλήματα στην Θεσσαλία από τις πλημμύρες παραμένουν, δεν έχουν καταβληθεί ακόμα οι αποζημιώσεις των επιχειρήσεων, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Δυστυχώς, η αθλητική επικαιρότητα συνεχίζεται ανεξαρτήτως από τα προβλήματα που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι οι πληγέντες με την Ευρωλίγκα να έχει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του κοινού. Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στην προηγούμενη του αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα εναντίον του Αμαρουσίου με σκορ 83-111 με τους Κάνααν και Πίτερς να πετάνε φωτιές μακριά από την ρακέτα έχοντας συνολικά 48 πόντους. Οι δύο Αμερικανοί σουτέρ πήραν από το χεράκι τους Πειραιώτες με 12 εύστοχα σουτ τριών πόντων σε 16 προσπάθειες. Επίσης, οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την μεταγραφή του Ναζ Μίτρου-Λονγκ από την Ζαλγκίρις. Αν και ο Ελληνοκαναδός δεν θα έχει δικαιώμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, καθώς είχε αγωνιστεί με την φανέλα της λιθουανικής ομάδας, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά πολύτιμος στον Ολυμπιακό.

Από την απέναντι πλευρά του παρκέ του Σεφ θα παραταχθεί η πρωτοπόρος στο λιθουανικό πρωτάθλημα Ζαλγκίρις. Οι πράσινοι στην προηγούμενη διαβολοβδομάδα ηττήθηκαν για μόλις δύο πόντους από τον Παναθηναϊκό, αλλά ανέκαμψαν στην δεύτερη αναμέτρηση της εβδομάδας και νίκησαν την Μπάγερν Μονάχου με ένα πόντο διάφορα. Πλέον, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 21:15 την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime, ψάχνει ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα για να ικανοποιήσει τους οπαδούς της.