Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του πεζοδρομίου πάνω από το ΓΕΛ Καλαμπάκας, ανταποκρινόμενος έτσι στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Αυτό το έργο αποτελεί δέσμευση του Δήμου για τη βελτίωση της ασφάλειας και της κυκλοφορίας των πεζών.

Το νέο πεζοδρόμιο παρέχει μια ασφαλή διαδρομή για τους πεζούς, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση της ασφάλειάς τους. Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, οι κάτοικοι και οι μαθητές της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται με ασφάλεια και άνεση, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Οι επενδύσεις στη βελτίωση των υποδομών μας αποτελούν προτεραιότητα και επιδιώκουν τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και πολιτισμού, κ. Γιώργος Θώμος, επισκέφθηκε προσωπικά τον τόπο του έργου και δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου που θα βελτιώσει την ασφάλεια και την κυκλοφορία των πεζών στην περιοχή μας”.