Ο ΑΟ Τρίκαλα αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ 0-0 στην Ζάκυνθο στο ματς της 18ης αγωνιστικής και της έναρξης του Β γύρου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ήταν η 4η συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο σκορ 0-0 για την ομάδα των Τρικάλων, μετά από ένα ματς σε δύσκολο με τεχνητό τάπητα γήπεδο και μικρό αγωνιστικό χώρο και στο οποίο ο ΑΟΤ στάθηκε καλά και δυνατά και θα μπορούσε σε 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις που του παρουσιάστηκαν να σκοράρει και να πάρει τη νίκη (με Κοντογεώργο και Αλεξίου στο τέλος του αγώνα).

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Πατρώνης, Γεωργάκης του ΑΟΤ και Τσιμέλι της Ζακύνθου.

Μεγάλη ένταση δημιούργησαν στο τέλος κάποιοι φίλοι των γηπεδούχων έξω από τα αποδυτήρια των Τρικάλων, καθώς τα έβαλαν με τον τερματοφύλακα της ομάδας Παπαδόπουλο. Τελικά, μετά από κάποια λεπτά τα πράγματα ηρέμησαν.

ΑΟΤ (Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γεωργάκης, Τζέλης, Κατσαντώνης, Πατρώνης, Ζαΐμι, Κωστόπουλος (82΄Μπέκας), Σκόνδρας Ν., Αλεξίου (93΄ Τζιώρας), Σαμαντάς (63΄ Κοντογεώργος), Μάγγος (63΄Ιωάννου)

Ζάκυνθος (Καραμαλίκης): Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Γουσέτης (58΄Κακολύρης), Τσουκαλάς (79΄ Στύλλα), Τσιμέλι, Ρίβας, Νικολακόπουλος, Αγκαράϊ (7΄ λ.τρ. Ντούκας), Χατζηστάμου, Νικολίτσας

Mε πληροφορίες από liganews.gr