Από τη Δευτέρα 19/6 έως την Τετάρτη 21/6 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων θα προβάλλεται η ταινία «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»

Προβολές καθημερινά στις 21.45.
Πληροφορίες στο 24310 20090 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων και στο fecebook: Δήμος Τρικκαίων & Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων
Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.
φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 

Η ταινία μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε με την Πάτι, ένα ευφυέστατο και περιπετειώδες θηλυκό ποντικάκι, και τον κολλητό της γάτο Σαμ στον μαγικό κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας. Με συνοδοιπόρο τον τώρα πια ηλικιωμένο Ιάσονα, οι χαριτωμένοι ήρωες θα ζήσουν μία επική περιπέτεια αντιμέτωποι με τα πιο αλλόκοτα και επικίνδυνα πλάσματα της μυθολογίας. Μία ξεκαρδιστική και σπαρταριστή ταινία για όλη την οικογένεια από τη θεότρελη ομάδα της Ζουγκλοπαρέας και της Πριγκίπισσας Αλάνι.

Πρωτότυπος τίτλος:Pattie et la colère de Poséidon

Σκηνοθέτης:David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti

Χώρα: Γαλλία

Είδος:Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Περιπέτεια

Διάρκεια:95 Λεπτά

Ηθοποιοί:Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Αλεξάνδρα Λέρτα, Άγγελος Λιάγκος, Γιάννης Στεφόπουλος, Χρήστος Θάνος, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Τζίνη Παπαδοπούλου, Σοφία Παναηλίδου, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Γιάννης Τσούτσιας

 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

Οι Γάλλοι δημιουργοί κινουμένων σχεδίων φαίνεται να έχουν έρωτα μεγάλο για την ελληνική μυθολογία. Μετά το καλαίσθητο Icare, έρχεται το φιλμ Αργοναύτες: Η οργή του Ποσειδώνα, ένα εντελώς διαφορετικής καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας πρότζεκτ, το οποίο αντλεί έμπνευση από αυτή την ανεξάντλητη πηγή. Αν ευστοχούν σε κάτι οι δημιουργοί του, είναι στην απόδοση χαρακτηριστικών κακομαθημένου ενήλικου «παιδιού» στους Θεούς του Ολύμπου – όπως παρουσιάζονται και στους μύθους μας δηλαδή. 
LiFO

Επόμενη ταινία:  22-24/6: ΜΟΥΜΙΕΣ κιν. σχέδια μεταγλ. 88΄

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων