Στον Βόλο έλαβε χώρα το Σάββατο, 18/02/2023, ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής FLL 2023 Θεσσαλίας, στον οποίο συμμετείχαν 17 ομάδες από Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα και Λάρισα.

Η ομάδα ρομποτικής της πόλης μας RobotExperts, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, πήρε την 1η θέση στο RobotGame και παρουσίασε ένα εντυπωσιακό και καλοστημένο project, που φιλοδοξεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον στην περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Πήρε έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρομποτικής που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, τον Μάρτιο του 2023.

Πολύτιμοι σύμμαχοι της ομάδας στην προσπάθειά της στάθηκαν οι εταιρείες της πόλης μας ΟΛΥΜΠΟΣ, Κέντρο Δικύκλου Πλακώνας και ΚΔΑΠ "Μάθηση".

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, Νίκο Γετερίδη, Βαγγέλη Γιώτα, Αλέξανδρο Δημητρίου, Σταύρο Δημόπουλο, Αναστασία Πλακιά, Κατερίνα Τζίκα, Δημήτρη Τσιάτσιο, Σεραφείμ Τσιγάρα, Γιώργο Χαχόπουλο και Στέλλα Χαχοπούλου, που μας κάνουν κι αισιοδοξούμε για το μέλλον, και φυσικά στους προπονητές τους Επαμεινώνδα Αγγέλη και Κωνσταντίνο Δημητρίου.