Θα γίνει κανονικά η διοργάνωση και φέτος του θεματικού πάρκου του Μύλου των Ξωτικών, όπως ανακοίνωσε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala, Οδυσσέας Ράπτης:

«Θα γίνει κανονικά ο Μύλος των Ξωτικών. Παρόλες τις στιγμές θλίψης που περνάμε, δεν μπορούμε να στερήσουμε από την τοπική οικονομία τη λειτουργία του πάρκου. Αν δεν γίνει, θα βρεθεί ευκαιρία από κάποιον άλλο ανταγωνιστή να ‘σηκώσει κεφάλι’. Θα γίνει λοιπόν, και θα είναι καλύτερος από πέρυσι.

Έχουμε αρχίσει τις θεματικές μας κατασκευές, κάνουμε τα έργα υποδομής, μαζεύουμε την καλλιτεχνική ομάδα κλπ. Δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να αποκαταστήσουμε και τις ζημιές που γίναν στον περιβάλλοντα χώρο από την πλημμύρα.

Όσο για τις κλίνες των ξενοδοχείων που είναι τώρα κατειλημμένες από πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, είναι απόλυτη προτεραιότητα να διατεθούν σε εκείνους που δεν έχουν σπίτια. Έτσι κι αλλιώς, τον μεγάλο όγκο λόγω κλινών τον παίρνει η Καλαμπάκα την εποχή των γιορτών, άρα απλώς θα έχουμε μια μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά στη διαμονή. Από το Δήμο πάντως εκφράζουν τη γνώμη ότι θα βρεθεί σίγουρα κάποια λύση.

Θα προχωρήσουμε λοιπόν κανονικά, με απόλυτο σεβασμό προς τους ανθρώπους που δεν έχουν σπίτια.»