Η νέα περιπέτεια του Ηρακλή Πουαρό, του αγαπημένου ήρωα της Αγκάθα Κρίστι, μεταφέρεται από τον Κένεθ Μπράνα στη Βενετία. Το “Μυστήριο στη Βενετία” μάς καλεί να το λύσουμε, με φόντο τις όμορφες εικόνες της πόλης και μπόλικο σασπένς.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Συνταξιούχος και αυτοεξόριστος στη Βενετία, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια σεάνς σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ καλείται να επιστρατεύσει για ακόμα μία φορά τις ικανότητές του, ώστε να διαλευκάνει το μυστήριο.

Info

Είδος: Μυστηρίου

Χώρα: ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο, Ιταλία

Σκηνοθέτης: Κένεθ Μπράνα

Πρωταγωνιστούν: Ην. Βασίλειο, Ιταλία, Μισέλ Γεό, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Τίνα Φέι

Διάρκεια:103

ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

Η νέα ταινία του Kenneth Branagh από το λογοτεχνικό σύμπαν μυστηρίου της Agatha Christie, ζωντανεύει μια ανατριχιαστική ιστορία μυστηρίου χαρίζοντας στους οπαδούς του whodunit ένα αξιοσημείωτο κινηματογραφικό αίνιγμα με φόντο την πλωτή πόλη της Βενετίας. ​

Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου IGN Greece

Το «Μυστήριο στη Βενετία» αποτελεί την, μέχρι στιγμής, πιο ολοκληρωμένη μεταφορά έργου της Αγκάθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, τουλάχιστον από τα χέρια του Κένεθ Μπράνα και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια ταινία με την οποία όλοι θα περάσουν καλά. ​

Βαρβάρα Κοντονή cinemagazine.gr

Ο Μπράνα με το «Μυστήριο στη Βενετία» πετυχαίνει να δώσει σε αυτό whodunnit μια αριστοκρατική βενετσιάνικη πολυτέλεια αλλά και μια γοτθική παιχνιδιάρική διάθεση ταυτόχρονα.

Χρήστος Μπακατσέλος FLIX

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2023​

Δημοτικός κινηματογράφος Τρικάλων​

Ωρα έναρξης 21:45​

Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας με τον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων.