Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε την πρόσληψη 20 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Ανταποδοτικών Υπηρεσιών.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Τρικκαίων

  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Οδοκαθαριστές) (20 θέσεις)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία).
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και ότι ΔΕΝ έχουν το κώλυμα υπέρβασης της 2μηνης απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών.
  4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  5. Όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση ανά ειδικότητα απαραίτητα προσόντα.

Η προθεσμία και ο τόπος υποβολής των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στη διεύθυνση: Δήμος Τρικκαίων, Ασκληπιού 18, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης στον δικτυακό τόπο του Δήμου Τρικκαίων, στην ενότητα προκηρύξεις.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα από 16 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και 20 Νοεμβρίου 2023.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, στον ακόλουθο σύνδεσμο, ΕΔΩ.

proson.gr