Κάλεσμα σε όλους τους αγρότες να διορθώσουν και να συμπληρώσουν στοιχεία που λείπουν από τους φακέλους τους για να λάβουν τις αποζημιώσεις του Ντάνιελ, απηύθυνε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή:

«Έχουν υποβληθεί 870 φάκελοι, και πληρώθηκαν ως τώρα 62. Παρουσιάζεται μια ολιγωρία, η οποία δεν οφείλεται όμως στην Περιφερειακή ενότητα, άλλα στους αγρότες που δεν φέρνουν τα στοιχεία τους γρήγορα. Τους έχουν πάρει από την υπηρεσία πολλές φορές να προσκομίσουν τα σωστά έγγραφα, πρέπει να μεριμνήσουν και οι ίδιοι για να αποζημιωθούν εγκαίρως.

Ασχολούμαστε πολύ προσεκτικά με τις αποζημιώσεις, θέλουμε και εμείς να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα γιατί έχουμε αφήσει και άλλα πράγματα πίσω. Είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί κάθε φάκελος, δεν προχωράει η εκταμίευση αλλιώς.

Δουλεύουμε χέρι-χέρι με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας και πιστεύω ότι τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Εγώ θα έχω την πολιτική ευθύνη και την τελική απόφαση, αλλά πάντα υπάρχει η άποψη των αρμοδίων υπηρεσιών.

Όσο για τους άμεσους συνεργάτες μου, έχω καταλήξει σε ποια άτομα θα έχω δίπλα μου, και μέσα στην άλλη εβδομάδα θα ανακοινωθούνε.»