Χωρίς να μασάει τα λόγια της η υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Τρικκαίων Χρύσα Ντιντή και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με νέα παρέμβασή της αναφέρεται με ονοματεπώνυμα στα τεκταινόμενα στον χώρο της τοπικής κεντροαριστεράς, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. 

Αυτήν την φορά στο στόχαστρό της βρίσκεται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης αλλά και η σύντροφός του, βουλευτής Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη, σχετικώς με την υποψηφιότητα του Αχιλλέα Οικονόμου στον Δήμο Τρικκαίων. 

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η τρικαλινή δικηγόρος και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για "έναν υποψήφιο που ήρθε από το πουθενά", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, καθώς όπως υποστηρίζει ουσιαστικά επιβλήθηκε από το δίδυμο Ραγκούση-Κοντοτόλη, κι ενώ η ίδια μέχρι λίγες ημέρες πριν είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συγκεκριμένα, η υποψήφια Δήμαρχος Τρικκαίων Χρύσα Ντιντή, αναφέρει τα εξής: 

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ...

Αφού έκανε 4 Δήμους στο Νομό, αντί για 6 που προέβλεπε το Σχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών (προΐσταντο τότε).

Αφού επί δύο έτη, παρακολουθούσαμε απαθέστατα άπαντες την διεμβολησή του στην Τρικαλινή κοινωνία.

Αφού μετά ταύτα κατάφερε και εξέλεξε την σύντροφό του ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ βουλευτή, μοναδική του κεντροαριστερού χώρου, ενώ ο ίδιος δεν εκλέχτηκε!

Υπόψιν το ΠΑΣΟΚ δεν εξέλεξε βουλευτή!

Τώρα θέλει να ορίσει και ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ αυτού του χώρου.

Και τα κατάφερε!!!

Χωρίς να το πάρει κανείς είδηση στο ΠΑΣΟΚ, αφού πιστεύουν ότι βρήκαν δικό τους υποψήφιο!!!

Αμ' δε που βρήκαν!!!

Του Ραγκούση και της Κοντοτόλη είναι!!!

Πέρασε η υποψηφιότητά του σε μισή ημέρα (Παρασκευή 28/7) από το ΠΑΣΟΚ (αμφιβάλλω αν τον γνωρίζουν τα περισσότερα μέλη της Ν.Ε.).

Και αφού την Πέμπτη (27/7) η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί στη Ν.Ε. τη στήριξή μου στον Δήμο Τρικκαίων, χθές βράδυ (31/7), στη συνεδρίαση της Ν.Ε., οι "φιλα προσκείμενοι" στο περιβάλλον ΡΑΓΚΟΥΣΗ -ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ στήριξαν την υποψηφιότητα Αχιλλέα Οικονόμου! (αμφιβάλλω επίσης αν τον γνωρίζουν).

Θα μπορούσα να βάλω και τίτλο "Ο υποψήφιος που ήρθε απ' το πουθενά".

Αλλά όχι!

Μια χαρά ξέρουμε από πού ήρθε και ποιος μας τον έφερε από τη πίσω πόρτα!

Εσείς εκεί στο ΠΑΣΟΚ όλα καλά;

trikalaenimerosi.gr