Στη γέφυρα Διάβας – Καλαμπάκας βρέθηκε πριν λίγη ώρα (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες) ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Υποδομές Νίκος Ταχιάος.

Τον κ. Ταχιάο συνόδευε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενώ στη γέφυρα βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων και μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ. Ταχιάος απέκλεισε το ενδεχόμενο προσωρινής λύσης όπως και την κατασκευή γέφυρας σε άλλο σημείο του ποταμιού όμως επανέλαβε ό,τι είπε και εχθές στη Λάρισα, ότι δηλαδή η γέφυρα Καλαμπάκας – Διάβας αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο και ότι θα προχωρήσει σε μόνιμη λύση του προβλήματος.

Ο κ. Αβραμόπουλος του παρέδωσε ένα φάκελο με εκθέσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στις δημοτικές ενότητες Κλεινοβού και Καστανιάς ενώ για τις υπόλοιπες καταστροφές, μεταξύ και αυτών της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου θα του παραδώσει έκθεση σε επίσκεψή του στην Αθήνα.

tameteora.gr