Αποχαιρετώντας τους δύο πιλότους του Canadair, τον 34χρονο Χρήστο Μουλά και τον 27χρονο Περικλή Στεφανίδη, που έχασαν την ζωή τους το μεσημέρι της Τρίτης όταν το πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη κατά την επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στην Κάρυστο, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης αναφέρει τα εξής: 

Δύο Παλικάρια, δύο Ήρωες, έπεσαν στο καθήκον. Δύο νέοι άνθρωποι με όνειρα, γεμάτοι ζωή, δεν δείλιασαν μπροστά στις φλόγες, όπως είχαν κάνει άπειρες φορές μέχρι τώρα, δείχνοντας το σθένος και την απαράμιλλη αίσθηση του καθήκοντος που τους διέκρινε.

Οι δύο ιπτάμενοι του Canadair που κατέπεσε ενώ συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κάρυστο, θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας ως παραδείγματα Ανδρείας και αυταπάρνησης, με την απώλειά τους να κάνει φτωχότερη την κοινωνία και να μας γεμίζει θλίψη.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που προστατεύουν τους αιθέρες, σε όλους εκείνους που με περίσσεια δύναμη ψυχής, δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, για τον συνάνθρωπο και την Πατρίδα.

Είμαστε ευγνώμονες στον Σμηναγό Χρήστο Μουλά 34 ετών και τον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη 27 ετών και έχουμε χρέος ως κοινωνία να μην τους ξεχάσουμε.

Στη μνήμη μας, στην ψυχή μας, θα παραμείνουν για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΙ.