Αποφασισμένος να επισκεφθεί όλα τα χωριά του ν. Τρικάλων είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης που συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του για να έρθει σε επαφή με τους πολίτες.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη σε κάθε επίσκεψη, κάτι που αποτυπώθηκε στην περιοδεία του σε Αύρα, Σπαθάδες και Ρίζωμα με του κατοίκους να βλέπουν στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη την αλλαγή που χρειάζονται.

Τα προβλήματα πολλά, με το εισόδημα των νοικοκυριών και των παραγωγών να συρρικνώνεται, εξαιτίας της ακρίβειας και του ενεργειακού κόστους, ενώ παράλληλα το αίτημα για ανάπτυξη και για παραμονή των νέων στον τόπο κατοικίας τους είναι διαχρονικό.

«Η προοδευτική παράταξη έχει σήµερα ένα κύριο καθήκον: την ανασύνταξη των µικρών και µεσαίων κοινωνικών τάξεων που φτωχοποιούνται και περιθωριοποιούνται µε επιταχυνόµενο ρυθµό» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής και έκανε λόγιο για καθήκον που µπορεί να πραγµατοποιηθεί µόνο µε την παραγωγή νέου πλούτου, την αύξηση και τη δικαιότερη κατανοµή του εισοδήµατος, δηλαδή µέσω της αύξησης των θέσεων εργασίας και της ενίσχυσης των µισθών και αµοιβών που προέρχονται από την σκληρή αλλά αξιοπρεπή εργασία και την υγιή επιχειρηµατικότητα.

«Αυτός είναι ο µοναδικός δρόµος που εξασφαλίζει την ανάταξη των οικογενειών της µικροµεσαίας τάξης, των «χαµένων» της κρίσης και των νέων “µη προνοµιούχων”» σημείωσε.

Ο Γιώργος Ηλιάδης στάθηκε και στην ενίσχυση των αγροτών, μέσα από την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη συμβολή του στην απασχόληση και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

«Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης έχουν δεσμευθεί με βάση ένα Εθνικό Σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής αναδιάρθρωσης να προωθήσουμε συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές. Θέλουμε τον χώρο της ελληνικής υπαίθρου «χώρο για να ζεις, χώρο για να επιχειρείς» τόνισε με έμφαση.