Με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωνεται από την Οργανωτική Επιτροπή πως η διοργάνωση του Διεθνούς Προπονητικού Κάμπ του ΣΟΑΤ που έγινε στην πόλη μας στις 17-20 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς 38 Σύλλογοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, 300 περιπου αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή και μαζί με τους προπονητές , τους βοηθούς και τους γονείς ξεπεράσαν τους 500 επισκέπτες στα Τρίκαλα.

Το προπονητικό team του Καμπ στελεχωσαν, ο 2x Olympian και Παγκόσμιος πρωταθλητής 2015 Βελγος Jaouad Achab, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βουλγαρίας Dimitar Mihaylov και ο Ιταλός προπονητής Εθνικής Γκανάς Domenico L'Erario. 

Για 9η χρονιά το καθιερωμένο καμπ συγκαταλέγεται και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα και δυνατότερα Ευρωπαϊκα καμπ καθώς διάσημοι προπονητές Ταεκβοντο επιθυμούν να διδάξουν αλλά συνάμα αποτελεί πρώτη επιλογή για την προετοιμασία αθλητών υψηλότατου επιπέδου,με πρώτη από όλους την "δική μας" Τρικαλινη Ολυμπιονίκη Φανή Τζελη.

Η μεγάλη αυτη διοργανωση του ΣΟΑΤ εχει γίνει θεσμός, και για 10 χρόνια η πόλη μας γίνεται τόπος συνάντησης Συλλόγων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.

Η σπουδαία δουλειά που κάνει ο ΣΟΑΤ σε όλα τα επίπεδα έχουν δώσει καρπούς και τεράστια αναγνωρισιμοτητα και αναγνώριση και είμαστε ιδιαιτερα ευτυχείς για τις κατακτήσεις μας που ήρθαν με πολύ κόπο και μεράκι,έγιναν το έναυσμα να ακολουθήσουν και πολλοί σύλλογοι το παράδειγμα μας,ακόμη και τοπικοί σύλλογοι Ταεκβοντο με μικρής δυναμικότητα καμπ,που βοηθούν πλέον και αυτοί στην ανάπτυξη του Ταεκβοντο στην περιοχή μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Τρικκαιων και στην Περιφερειακή Ενότητα για την βοήθεια τους,στο Αστικό ΚΤΕΛ,τους υπαλλήλους του Δημοτικού Κλειστού που καταθέτουν ψυχή,μα πάνω από ολα στα μέλη του ΣΟΑΤ που εθελοντικά κάθε χρόνο φέρουν εις πέρας μια τόσο σπουδαία διοργάνωση σαν επαγγελματίες.

ΥΓ. Πλέον το "International Sparring Camp Trikala" μετανομάστηκε πλέον "Camp VASILIS VARGIAMIS" ως φόρο τιμής στην ψυχή αυτού του Καμπ και του ΣΟΑΤ.