Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποστέλλει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σε μέλη και φίλους του κόμματος, για την στελέχωση των ψηφοδελτίων στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Η πρόσκληση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διευκρινίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στηρίζει την υποψηφιότητα του Αχιλλέα Οικονόμου, ο οποίος την Δευτέρα 7 Αυγούστου προτίθεται να καταθέσει τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τον Δήμο Τρικκαίων. Όπως φαίνεται, όμως, ίσως να μην έχει ακόμη τον ικανό αριθμό των υποψηφίων που θα ανακοινώσει, ή ίσως να μην τον έχει και καθόλου! Καθώς έκπληξη προκαλεί η έκκληση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες ... καλό θα ήταν μέχρι την Κυριακή το πρωί να έχουμε τα πρώτα ονόματα (!). 

Το e-mail του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαθανασίου αναρτώντας το στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζοντας σκωπτικά, Νέος σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος ώστε να μπορέσει υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων να παρουσιάσει τη Δευτέρα "αξιοπρεπή" λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Δεν ξέρω πόσο, έστω κέντρο- αριστερός, μπορεί να χαρακτηριστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Παπαθανασίου, άλλοτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της ΚΕ του ΜέΡα25, επικεφαλής του συνδυασμού "Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή" και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Τρικκαίων από το 2010 μέχρι το 2019, συμμετείχε στην πρωτοβουλία των αυτοδιοικητικών από τον χώρο της κεντροαριστεράς για την κατάρτιση ενός νικηφόρου ψηφοδελτίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Λίγες ημέρες μετά τις πρώτες συζητήσεις δημοσιοποίησε την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Τρικκαίων, αλλά χωρίς το αποτέλεσμα που επιθυμούσε όχι, όμως, από δική του υπαιτιότητα, όπως χαρακτηριστικά είπε στην δήλωση της αποχώρησής του από την διεκδίκηση του Δήμου. Στην ίδια δήλωση ευχαριστούσε τους 26 φίλους-ες και συντρόφους -ισες, που μέσα στις μόλις 4 ημέρες που διήρκεσε η σχετική μου αναζήτηση, παραχώρησαν τη διαθεσιμότητα τους για να στελεχώσουν μαζί μου ένα αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την ανασυγκρότησης του Δήμου μας.

Και ο νοών, νοείτο...