Πιστεύω ότι παίρνω άριστα στη διοίκηση του Δήμου Πύλης, και ότι θα με επιλέξουν ξανά οι δημότες, δήλωσε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας:

«Επισκέφτηκε χθες ο Υπουργός ο κ. Αυγενάκης την επιχείρηση μας στη Φιλύρα, έδειξε ότι καταλαβαίνει πολύ καλά τις ανάγκες και τα προβλήματα μας, από αγροτική περιοχή είναι και ο ίδιος, και ήταν καλά ενημερωμένος. Θέσαμε κι εμείς τα προβλήματα μας, και ήταν γενικά πολύ θετική η επίσκεψη του.

Το ότι δεν τον συνόδευσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν με ενόχλησε, αλλά νομίζω ότι σαν θεσμικός θα έπρεπε να ακολουθήσει τον Υπουργό. Εγώ δεν λέω κάτι παραπάνω, ο καθένας κρίνεται ο ίδιος από τις πράξεις του.

Εγώ πιστεύω ότι καμία εκλογή δεν είναι εύκολη. Αυτό που όμως με κάνει να θεωρώ επιτυχημένη την θητεία μου είναι τα 25 εκατομμύρια ευρώ έργα που έχουμε εντάξει, τα προγράμματα που παίρνουμε συνέχεια, και γενικά ότι θεωρεί ο συνδυασμός μου ότι ο Δήμαρχος τους είναι σωστός. Εδώ βλέπουμε συνδυασμούς της αντιπολίτευσης να διαλύονται, άρα καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι που έχουμε ομάδα που εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο.

Είναι δύσκολο πράγμα η διοίκηση ενός δήμου, δεν είναι μόνο να φτιάξεις ένα δρόμο και μια πλατεία. Θεωρώ λοιπόν ότι παίρνω άριστα στη διοίκηση του Δήμου, και για αυτό πιστεύω ότι θα πάμε καλά στις ερχόμενες εκλογές και θα μαστε πρώτοι με μεγάλο ποσοστό.

Παρόλα αυτά, δέχομαι κριτική για έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αφού βλέπουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τους εργολάβους, είναι δυνατόν να μην θέλουμε κι εμείς να τα ολοκληρώσουμε; Κάθε μέρα ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, αλλά από τη στιγμή που ξεκινήσανε, θα τα τελειώσουμε κιόλας.

Θέλω να πω σε όλους τους δημότες, αλλά και στους άλλους συνδυασμούς, να δείξουν ψυχραιμία και ηρεμία. Είναι μακρά η προεκλογική περίοδος, και δεν είναι ανάγκη τώρα να ανεβάζουμε φωτογραφίες με χόρτα που δεν κόπηκαν πχ σε ένα μέρος και άλλα τέτοια. Ο κόσμος θα αποφασίσει, και πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι μαζί μου.»