Το Σάββατο 10 Ιουνίου είχαμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη τη γνωστή συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Άκου το λιοντάρι».

Η κα Τριανταφύλλου μίλησε για τη συγγραφή του συγκεκριμένου έργου, το ύφος και τη θεματολογία του και τόνισε στοιχεία που το διαφοροποιούν από τα άλλα έργα της.

Το κοινό εξέφρασε σκέψεις και συναισθήματα για την αγαπημένη συγγραφέα, για βιβλία της που προβλημάτισαν, συγκίνησαν και την έκαναν να ξεχωρίσει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κοινωνικοπολιτικό χώρο στον οποίο διαδραματίζονται οι εκάστοτε ιστορίες, όπου δοκιμάζονται άνθρωποι και αντοχές.

Η δημοφιλής συγγραφέας δήλωσε ενθουσιασμένη από την επιβλητική θέα των Μετεώρων, συνομίλησε με το κοινό για το κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Ευχαριστούμε την κα Τριανταφύλλου για την αποδοχή της πρόσκλησής μας, τις εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος για τη συνεργασία.