Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη των Τρικάλων σχολίασε το πρωί της Τετάρτης στη Λέσχη 97,6 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καταβούτας. 

Αναφερόμενος στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό 25ης Μαρτίου, οι οποίες γίνονται προκειμένου να μετατραπεί σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τρικκαίων», είπε τα εξής:  

"Έχει κλείσει η 25ης Μαρτίου καθώς ξεκινάει το έργο της ανάπλασης της οδού, όπου μέχρι τον Άγιο Νικόλαο δουλεύει και η ΔΕΥΑΤ τώρα για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Ο δρόμος θα μοιάσει με τα υπόλοιπα Μανάβικα όταν ολοκληρωθεί το έργο, δηλαδή θα στρωθεί κυβόλιθος στο οδόστρωμα. Το χρονοδιάγραμμα είναι να παραδοθεί σε 45 μέρες στην κυκλοφορία".

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων ρωτήθηκε και για την υλοποίηση των έργων ανάπλασης στην Κεντρική και την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, αναφέροντας τα εξής:  

"Όσο για τις πλατείες, μέχρι την Παρασκευή θα περιφράξουμε την κεντρική πλατεία, από τη μεριά του Σαράφη, και αρχίζει το έργο που θα περιλαμβάνει την ανάπλαση και στις δυο πλατείες, την κεντρική και την Εθνικής Αντιστάσεως".

Τέλος, για το άλλο έργο στο κέντρο της πόλης που βρίσκεται σε εξέλιξη, της ανάπλασης των όχθεων του Ληθαίου ποταμού, με τις εργασίες να συνεχίζονται σε τμήμα της οδού Ιακωβάκη, ενώ εκείνες σε τμήμα της οδού Όθωνος να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, είπε τα εξής:   

"Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου θα περάσουμε και στην πλευρά της Όθωνος όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο (Ληθαίον), γιατί είχαμε συμφωνήσει να αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι όπου υπήρχε τουρισμός, ώστε να μην τους δυσκολέψουμε".

trikalaenimerosi.gr