Όποιος έχει σκοπό σήμερα να ψηφίσει λευκό, καλύτερα να μην έρθει καθόλου, δήλωσε για τη σημερινή διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Καταβούτας στη Λέσχη 97,6 :

«Απόψε βγαίνει ο Δήμαρχος που θα μας οδηγήσει στις επόμενες εκλογές, και ζητώ από τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους να βγει με καθολική πλειοψηφία. Θα υπάρχει ένας υποψήφιος, ο κ. Σακκάς. Συνεπώς, θα έχουμε την επιλογή του κ. Σακκά, και το λευκό.

Ε δεν θα ψηφίσουμε λευκό, προφανώς και θα ψηφίσουμε τον κ. Σακκά. Κατεβαίνει ένα μέλος της ομάδας μας, αντιδήμαρχος εν ενεργεία, που δεν έχει ποτέ δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας. Τι θα κάνουμε, θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Η επιλογή μας είναι Νίκος Σακκάς.

Λέω ξεκάθαρα την προσωπική μου άποψη. Όποιος ρίξει λευκό σήμερα είναι βέβαιο ότι δεν θα κατεβεί στις επόμενες εκλογές, και καλό είναι να αν έχει σκοπό να ρίξει λευκό να μην έρθει καν στη σημερινή διαδικασία, ώστε τουλάχιστον να μετρηθούμε πόσοι μένουμε και ποιοι. Δηλαδή γίνεται να πάει κάποιος να ρίξει λευκό, και αύριο να κατεβεί με τον Νίκο Σακκά;»