Δεν είδαμε να μας βοηθάνε οι τοπικοί βουλευτές και Υπουργοί στη Β Κυριακή των περιφερειακών εκλογών, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τρικαλινή κοινωνία, που μας εμπιστεύτηκε την Α΄ Κυριακή και μας έδωσε το 52%. Την Β΄ Κυριακή η εντολή ήταν άλλη. Θα ήθελα να συγχαρώ και τους συναδέλφους που θα αναλάβουν έπειτα, και όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Στο μεσοδιάστημα της μιας εβδομάδας, κάποιο κυβερνητικό κομμάτι αντί να κάνει καλό έκανε ζημιά. Στον δικό μας το νομό δεν φάνηκε κάπου η παρουσία των κυβερνητικών στελεχών. Όταν π.χ. βλέπεις έναν υπουργό να λέει ότι εγώ δεν θα 'πινα καφέ με τον Αγοραστό, αλλά προτρέπω τον πολίτη να τον ψηφίσει, είναι οξύμωρο. Θα μπορούσε ο κ. Παπαστεργίου να μην κάνει τέτοια δήλωση.

Θα μπορούσαν να βάλουν πλάτη οι τοπικοί βουλευτές και υπουργοί, και εμείς αυτό δεν το είδαμε. Κανέναν δεν είδα να είναι δίπλα μας την τελευταία εβδομάδα, ενώ στο πλάι τους δώσαμε πρόσφατα τον αγώνα να πάρει η ΝΔ την κυβέρνηση ξανά.»