Μια ιταλική κωμωδία, με ιδιαίτερες αξιώσεις, είναι η επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων. Η ταινία «Οι κωμικοί» προβάλλεται σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, στις 21:45, στο Μουσείο Τσιτσάνη. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη της Λέσχης.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Έξι επίδοξοι κωμικοί κουρασμένοι από τη μετριότητα της ζωής τους πρόκειται να εμφανιστούν για πρώτη φορά σε κλαμπ. Ένας κριτής παρευρίσκεται στην εκδήλωση, θα επιλέξει έναν από αυτούς για να παίξει σε τηλεοπτική εκπομπή. Για κάποιους από αυτούς αυτή είναι η πρώτη πραγματική ευκαιρία που έχουν να αλλάξουν τη ζωή τους, για άλλους είναι η τελευταία.

ΚΡΙΤΙΚΗ

Όταν ξεκινά η παράσταση, οι κωμικοί έχουν ένα τεράστιο δίλημμα: να ακούσουν τον δάσκαλό τους, που προτιμά μια έξυπνη κωμωδία, ή να ευχαριστήσουν τον ακατέργαστο κριτή; Ή μήπως θα έπρεπε να επιλέξουν μια εντελώς προσωπική και πρωτότυπη προσέγγιση; Ακολουθώντας τις ιστορίες έξι χαρακτήρων, “Οι Κωμικοί” είναι ένας προβληματισμός για το ίδιο το νόημα της κωμωδίας στην εποχή μας. 

Info

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Σαλβατόρες

Παραγωγή: 2021

Παίζουν: Alessandro Besentini aka Ale, Francesco Villa aka Franz, Natalino Balasso, Demetra Bellina, Marco Bonadei, Elena Callegari, Aram Kian, Walter Leonardi, Giulio Pranno, Vincenzo Zampa, Christian De Sica

Διάρκεια: 96’

ΠΟΥ: Μουσείο Τσιτσάνη

ΩΡΑ: 21:45

ΕΙΣΟΔΟΣ: Δωρεάν για τα μέλη της Λέσχης

Δείτε το τρέιλερ https://www.youtube.com/watch?v=F3Qv4XYRR2E