Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας ενημερώνει τους καταναλωτές ότι οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα λήξουν την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Μετά από μία περίοδο όπου η αναβλητικότητα ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς του καταναλωτικού κοινού, είναι βέβαιο ότι οι συνάδελφοι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια στις τιμές των προϊόντων τους, ανακοινώνοντας μεγάλες εκπτώσεις από την πρώτη ημέρα.

Έτσι παρουσιάζεται μια σημαντική ευκαιρία τόσο για τους πελάτες μας που μπορούν να κάνουν έξυπνες αγορές με λιγότερο κόστος όσο και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται τις απαραίτητες «οικονομικές ανάσες» ρευστοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερο εμπόρευμα.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη των εκπτώσεων, δηλαδή στις 16 Ιουλίου.

Ωστόσο, η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας και όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΕΕ, είναι να μην υποστηριχθεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές γιατί έχει αποδειχθεί πως είναι αχρείαστες, επιφέρουν κόστος για τις επιχειρήσεις και επιβαρύνουν τις τιμές των προϊόντων. Συνεπώς προτείνουμε στους συναδέλφους τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 16 Ιουλίου.