Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, υποδέχθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων με τραγούδια, μελωδίες, χαμόγελα και συμμετείχαν σε πλήθος δράσεων και δημιουργικών ενασχολήσεων, δίνοντας διαφορετικό «χρώμα» στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Στις 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του ΚΔΑΠ μέσα σε κλίμα χαράς με παιδιά και γονείς. Η θεατρική ομάδα του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» με υπεύθυνη τη Φανή Σπανού, παρουσίασε το θεατρικό αναλόγιο με τίτλο «Τα ωραιότερα Χριστούγεννα του Αη Βασίλη» σε κείμενο της Μάρως Θεοδωράκη. Τα παιδιά έδωσαν το δικό τους μήνυμα αγάπης, ειρήνης, χαράς, ευτυχίας, ενσυναίσθησης.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία του ΚΔΑΠ με χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο και κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, υπό τη διεύθυνση του μουσικού Θάνου Φλίγκου.

Στη συνέχεια, το τμήμα χορού με υπεύθυνη την Θάλεια Ντούβλη παρουσίασε 3 μοντέρνες χορογραφίες βασισμένες σε γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενθουσιάζοντας το κοινό.

Από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν έλειψε και ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης, που με το χαμόγελο και την αγάπη του μοίρασε δώρα και ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και καλή χρονιά!

Οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων εύχονται σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη και αγάπη.

*Το εορταστικό πρόγραμμα συνεχίζεται καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Από το γραφείο Τύπου