Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης.

Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Ζιάκας, Πολιτισμού-Παιδείας –Τουρισμού κ. Μαρίνα Πανάγου, Καθαριότητας κ. Χρήστος Μπακάλης, Αγροτικής Ανάπτυξης –Αθλητισμού κ. Σωτήρης Αγγέλης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης κ. Βασίλειος Αναγνώστου.

Κατόπιν έγινε η κοπή της πίτας ενώ ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχοφύτου κ. Στυλιανός Κούτσικος που πήρε και το αντίστοιχο δώρο

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Μαράβας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους Προέδρους και τους ευχήθηκε καλή θητεία στο έργο τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας την άριστη συνεργασία που θα έχει ο Δήμος με όλους σας.

Συνεχίζοντας ο κ. Μαράβας ανέφερε ότι έχουμε 18 νέους Προέδρους και αυτή η ανανέωση είναι πολύ καλό για τον Δήμο, θέλω να πάρετε όλοι σας τον Κανονισμό που αναφέρεται στον ρόλο των Προέδρων και να ενημερωθείτε για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων κατά την διάρκεια της θητείας σας.

Επίσης σήμερα εδώ είναι και οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης με σκοπό να γνωριστείτε και να έχετε καλή συνεργασία μαζί τους, με τις ξεχωριστές αρμοδιότητες που έχει ο καθένας από αυτούς.

Εκείνο που επισήμανε ο κ. Μαράβας ο κόσμος σας ψήφισε όπως και εμένα μαζί με την Δημοτική μου Ομάδα και πρέπει να τους υπηρετήσουμε σωστά αφουγκράζοντας τα προβλήματα τους. Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις τεράστιες ζημιές που άφησε πίσω η θεομηνία του Σεπτεμβρίου, που πρέπει με την συνεργασία της Περιφέρειας και της Πολιτείας να αντιμετωπίσουμε για την διευκόλυνση των δημοτών μας.

Τέλος το λόγο πήραν οι Αντιδήμαρχοι όπου ο καθένας αναφέρθηκε στον Τομέα του εκφράζοντας την θέληση τους να συνεργαστούν με όλους τους Προέδρους.

Στην συνέχεια αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των Προέδρων του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων.