Η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή, συνοδευόμενη από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Ζιάκα, επισκέφτηκε τα γραφεία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και Τρικάλων και τους συνεργάτες τους.

Στην Καρδίτσα, η υφυπουργός Παιδείας, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γκόλτσο και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ζαχαρή ενώ στα Τρίκαλα συνομίλησε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τρικάλη και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καπανιάρη.

Μία ημέρα μετά την σύσκεψη της υφυπουργού Παιδείας με την κα Ζιάκα και στελέχη εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, η καθημερινή επικοινωνία της κ. Μακρή με την εκπαιδευτική κοινότητα συνεχίζεται με σκοπό την συνολική ενημέρωση του υπουργού Παιδείας Κυρ. Πιερρακάκη σχετικά με την υλοποίηση και την πορεία της τηλεκπαίδευσης για τα σχολεία της Θεσσαλίας αλλά και την προετοιμασία για την δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Η κα Μακρή ταξιδεύει καθημερινά στους τέσσερις νομούς και συζητά τα θέματα, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel ενώ παρέμεινε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και μετά την ανακοίνωση για νέα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ώστε να έχει άμεση εικόνα της κατάστασης λίγο πριν την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.