Μπροστά σε ένα θερμό κοινό που κατέκλυσε το υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου περισσότεροι από 250 αθλητές του ΣΟΑΤ -Ταεκβοντό, αρχάριοι αλλά και έμπειροι παρουσίασαν μια Αθλητική γιορτή, ένα δίωρο πρόγραμμα με τεχνικές, ένταση, ρυθμό, κίνηση, και μουσική. Οι αθλητές παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που αναδεικνύει την ομορφιά του συναρπαστικού Ταεκβοντό.

Η διοργάνωση του ΣΟΑΤ ήταν μια φιλόδοξη εκδήλωση. Τελικά αποδείχθηκε στην πράξη, ότι εκπλήρωσε όλους τους στόχους της: Τόσο στο τεχνικό κομμάτι, της οργάνωσης όσο και στο κομμάτι του θεάματος.

Οι έγχρωμες ζώνες πραγματοποίησαν τις καθιερωμένες εξετάσεις ζωνών-πιστοποίησης επιπέδου και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι Εξεταστές Δημήτρης Μπακογεώργος, Κωνσταντίνος Ποζαπαλίδης και Μάκης Μύτης έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με το τεχνικό επίπεδο των μικρών και εκφράστηκαν με θερμότατα λόγια.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια επίδειξη προχωρημένων αθλητών που ήταν εντυπωσιακή και για τα Ελληνικά δεδομένα μοναδική.

Πάνω από 1000 μέλη και φίλοι του ΣΟΑΤ παρακολούθησαν και ενθουσιάστηκαν με το συναρπαστικό Ταεκβοντο και τους αθλητές του ΣΟΑΤ που κάθε του δραστηριότητα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη και διάδοση του Ταεκβοντο στα Τρίκαλα έχοντας πλέον γίνει ένα δημοφιλέστερα αθλήματα.

Τα χαμόγελα και ικανοποίηση όλων μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά γιατί και μπορούμε αποδεδειγμένα και θέλουμε!

Στην μοναδική εκδήλωση του ΣΟΑΤ παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λ'αππας, η Αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του συλλόγου Σόφια Αλεστά και οι Αντιδήμαρχοι Άκης Αναστασίου και Τάκης Παζαίτης.