Αποκριάτικο πάρτι διοργάνωσε το ΚΔΑΠ “ΣΤΑΘΜΟΣ” του Δήμου Τρικκαίων την Παρασκευή 8 Μαρτίου σε καφετέρια της πόλης (Bittersweet). Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών και γονέων, που γέμισαν τον χώρο με ενθουσιασμό, χαρούμενες φωνές και πολύχρωμες μεταμφιέσεις.

Μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες της βραδιάς ήταν η δημιουργία φυσικών χυμών από τα παιδιά με την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη του Bittersweet Σάκη Παπαγιάννη. Αυτή η δραστηριότητα έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά, ενώ παράλληλα έμαθαν την αξία της υγιεινής διατροφής, προετοιμάζοντας τους δικούς τους φυσικούς χυμούς. Η ενθουσιώδης συμμετοχή και τα χαμόγελα των παιδιών κατέστησαν αυτή τη δραστηριότητα μια από τις καλύτερες στιγμές της εκδήλωσης. Στη συνέχεια τα παιδιά χορέψαν το γαϊτανάκι στον πεζόδρομο στα μανάβικα, διασχίζοντας την καρδιά της γιορτής με γέλια και τραγούδια. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε κλήρωση με λαχνούς προσφέροντας συναρπαστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης είχε ως στόχο όχι μόνο να προσφέρει στα παιδιά και τους γονείς μια αληθινά ευχάριστη βραδιά αλλά και να ενισχύσει το κοινωνικό πνεύμα και την αίσθηση της κοινότητας μέσα από το παιχνίδι και την κοινή διασκέδαση.

Η υπεύθυνη Βιβή Νικολάου και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους όσοi συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, με ιδιαίτερη αναφορά στον Σάκη Παπαγιάννη για την ξεχωριστή του συμβολή, το προσωπικό καθώς και στον υπέροχο χώρο του Bittersweet που φιλοξένησε την εκδήλωση, όπως επίσης και σε όλους τους χορηγούς που πρόσφεραν τα δώρα στα παιδιά.