Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους Αχιλλέα Κανταρτζή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, Αλέκο Νταούλα και Γιώργο Λιατίφη, μέλη της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, αποτελούμενη από τους Ιωάννη Αναγνώστου Πρόεδρο, Λάμπρο Μητσικό Γενικό Γραμματέα και Αριστοτέλη Σιακαβάρα αντιπρόεδρο της Ένωσης.

Κατά της συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων αναφέρθηκαν στα φλέγοντα προβλήματα του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και επέδωσαν σχετικό Υπόμνημα στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.

Από πλευράς της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ ο Αχιλλέας Κανταρτζής αναφέρθηκε στις επανειλημμένες παρεμβάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος για τα προβλήματα του προσωπικού των Σωμάτων  Ασφαλείας, τόσο για τα γενικότερα ζητήματα όσο και για τα ιδιαίτερα προβλήματα που τους απασχολούν αφού υφίστανται και αυτοί τις συνέπειες της πολιτικής που φορτώνει τα βάρη στους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα για να στηρίξει την κερδοφορία του κεφαλαίου. Υπενθυμίζοντας ότι το ΚΚΕ ποτέ δεν ταύτισε το προσωπικό με τον κατασταλτικό χαρακτήρα των Σωμάτων αυτών, πολύ περισσότερο που είναι παιδιά των εργαζομένων και βιώνουν τις ίδιες συνέπειες που βιώνει ο λαός μας.

Επίσης, αναφέρθηκε στις γενικότερες εξελίξεις και στις θέσεις του ΚΚΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καλώντας τον λαό μας σε επαγρύπνηση για να απεμπλακεί η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, να μην διαλέξει ο λαός μας στρατόπεδο ληστών.

Τέλος η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για μια ακόμη φορά ανέφερε ότι θα αξιοποιήσει το Υπόμνημα της Ένωσης για να προβάλει τα ιδιαίτερα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων στην Βουλή.