Αν είσαι Ιχθύς και συχνά πυκνά μένεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνος/η και ψάχνεσαι να δεις γιατί όλοι γύρω σου κάτι καταφέρνουν αλλά εσύ, γιοκ, να τι φταίει:

  • Κόψε τα ψόφια. Στην αρχή δεν σου αρέσει που μένεις μόνος/η χωρίς σχέση, αγάπη και στέγη –οκ, το παρα€χ€σα-, αλλά μετά συνηθίζεις και ψιλοαρνείσαι να βγεις από την μοναχικότητα σου. Γιατί; Επειδή αυτή είναι η φύση σου: προ-σα-ρμο-ζε-σαι!

  • Όταν μείνεις μόνος/η, αρχίζεις να έχεις απαιτήσεις. «Μα δεν μου αρέσει η αύρα του, δεν μου πηγαίνει κάτω αυτό που είπε, με ξενέρωσε που έκανε αυτό και όχι το άλλο». Οκ, καλά το πας.

  • Θέλεις να βρεις κάποιον/α γιατί φτάνεις στο όριο της μοναξιάς σου και θέλεις να κουνήσεις λίγο την μοίρα σου, μπας και σου κάτσει κανένα λαχείο. Ε, στην πρώτη γνωριμία ή ο πρώτος άνθρωπος που θα σε πλησιάσει και δεν θα σου αρέσει (για όλους τους παραπάνω λόγους), θα ρίξεις άκυρο, θα εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου και θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω!

  • Τέλος, αν δεν γνωρίσεις άνθρωπο που να συνδυάζει βουνό και θάλασσα μαζί, εσύ, δεν αλλάζεις status! Βουνό: δυσκολάκι και ελαφρώς προβληματισμένο προβληματικό με μικρή δόση ψιλοτρέλας-ψυχαναγκασμού. Θάλασσα: αγαπησιάρης κατά μήκος πλάτος, βάθος, άνθρωπος τον οποίο, η μαζοχιστική σου πλευρά, έχει εκστασιαστεί!
astrology.gr