Ημέρα γιορτής και χαράς η Παρασκευή 15 Απριλίου για την «Φλόγα» Τρικάλων - Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο, που απέκτησε τον καινούργιο της χώρο στο κέντρο των Τρικάλων, επί της οδού Αλβανικού Μετώπου 32. 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μέσα σε συγκινητικό κλίμα από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Τρίκκης, π.Αλέξιο Κανίκα, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, της βουλευτού Τρικάλων, Κατερίνας Παπακώστα, του δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, αντιδημάρχων, του διοικητικού συμβουλίου και μελών του Συλλόγου «Φλόγα» και αρκετών Τρικαλινών. 

Ο χώρος, της νέας στέγης του συλλόγου, αποτελεί δωρεά του αείμνηστου ευεργέτη της πόλης των Τρικάλων, Ιωάννη Ματσόπουλου και παραχωρήθηκε δωρεάν από τον Δήμο Τρικκαίων, μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ανάγκες της «Φλόγας». 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Τρικκαίων είμαι βέβαιος πως ο Ιωάννης Ματσόπουλος που το 1978 μας δώρισε (και) το κατάστημα αυτό, σήμερα θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, όπως όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί.

Ο πανέμορφος χώρος, που επιμελήθηκαν με αγάπη τα μέλη της «Φλόγας», είναι γεμάτος λόγω των ημερών του Πάσχα με λαμπάδες, διακοσμητικά κεριά, στεφανάκια και πολλές υπέροχες δημιουργίες για δώρα. Τα γραφεία είναι ανοικτά από τις 9:00 έως 13:00 και το απόγευμα από 16:00 έως 21:00.

Αξίζει πραγματικά να τον επισκεφθούμε, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο της «Φλόγας» στα Τρίκαλα. 

trikalaenimerosi.gr