Ηλεκτρικές συσκευές δώρισε η εταιρεία Κωτσόβολος στον Δήμο Τρικκαίων, για να παραδοθούν στους πλημμυροπαθείς. Η παράδοση έγινε το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023 στις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων.

Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς, που παρέστη στη διαδικασία εκφόρτωσης, ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά «στους συνδημότες που επλήγησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον Δήμο να βρίσκεται πάντα δίπλα τους, στηρίζοντας και δίνοντας άμεσες λύσεις».

Στην παράδοση των συσκευών παραβρέθηκε επίσης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Ντιντής και η προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Τρικκαίων κ. Βέρα Ντάκου.

Όπως τονίζεται από την εταιρεία, «με όχημα το πρόγραμμα REACT που αγκαλιάζει όλες τις δράσεις της Κωτσόβολος για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο, η Κωτσόβολος κάνει τον μέχρι τώρα απολογισμό του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» έχοντας στηρίξει μέχρι σήμερα 1.780 οικογένειες, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τοπικούς φορείς.

Το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» σχεδιάστηκε για να στηρίζει ευπαθείς οικονομικά οικογένειες που έχουν ανάγκη από συσκευές πρώτης ανάγκης. Η Κωτσόβολος το ενεργοποίησε για να ενισχύσει τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η Κωτσόβολος ανέλαβε όλη τη διαδικασία συλλογής, φροντίδας και παράδοσης των συσκευών, μεγιστοποιώντας τον αριθμό τους μέσα από δικές της επιπλέον δωρεές».
Την εταιρεία εκπροσώπησαν η PR, CSR & Internal Communication Manager της Dixons South East Europe κ. Κωνσταντίνα Λεβαντή και ο υπεύθυνος του καταστήματος Τρικάλων της Κωτσόβολος κ. Νίκος Ξάνθης.