Συνεχίζονται οι περιπολίες και εντατικοί έλεγχοι αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας με σκοπό την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές από την πρόσφατη κακοκαιρία “Daniel”.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άτομα κατηγορούμενα για κλοπή.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες προχθές (20-09-2023), οι ανωτέρω δράστες εισήλθαν στον προαύλιο χώρο οικίας κατοίκου πληγείσας περιοχής, του Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων και αφαίρεσαν μηχάνημα απλώματος λάστιχων σταγόνας καθώς και θερμοσίφωνα.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.