Το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. 

Ο κ.Δούκας ενημερώθηκε για τις καταστροφές που προκάλεσαν στις υποδομές της σχολής όπως και σε μέρος του ερευνητικού εξοπλισμού του τμήματος οι πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel, που έπληξε την Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο. Στη συνάντηση που είχε με τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Αθανάσιο Παπαϊωάννου, ο Δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων με την διάθεση του ποσού των 70.000 ευρώ. 

Πρόκειται για τα έσοδα από τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, για την αποκατάσταση των ζημιών στο ΤΕΦΑΑ ως μια ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel.

Η κίνηση αυτή δεν είναι μόνο μια έμπρακτη στήριξη στο Πανεπιστήμιο, αλλά και ένα μήνυμα ότι οι Δήμοι πρέπει να στηρίζονται ο ένας στον άλλον και να συνεργάζονται, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. 

trikalaenimerosi.gr