Μια συμβολική, αλλά και γεμάτη μηνύματα εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης.

Πρόκειται για τη θεσμοθετημένη εδώ και χρόνια βράβευση των παιδιών  των δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης,  που πέτυχαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022.

Οργανωτής ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας τόνισε  «χαιρόμαστε όλοι για τις επιτυχίες τών παιδιών των δημοτικών μας υπαλλήλων. Των δικών μας ανθρώπων. Των συνεργατών. Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά  που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανοίγοντας τα φτερά τους στον κόσμο της γνώσης και της εξειδίκευσης. Άξιοι συγχαρητηρίων είστε όμως κι’ εσείς οι γονείς τους, που σταθήκατε ηθικά και οικονομικά δίπλα στα παιδιά σας. Να είστε υπερήφανοι γι’ αυτό».

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ. Ευάγγελος Κωστίκας, δίνοντας κι’ αυτός με την σειρά του συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση  και στους γονείς  τους για την οικονομική και ηθική στήριξη που τους παρείχαν, ευχόμενος  καλή σπουδές.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και ο Πρόεδρος Ευάγγελος Κωστίκας. Παρούσα ήταν και η γραμματέας του συλλόγου κ. Φανή Χασιώτη.

Τα παιδιά που πέτυχαν  κατά αλφαβητική σειρά:

  • Καρακικές Αθανάσιος του Παναγιώτη στην Σχολή Αστυφυλάκων.
  • Παπαστεργίου Αντώνιος –Παρασκευάς του Ανδρέα Πανεπιστήμιο Πατρών Πολυτεχνική Σχολή / Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Υπολογιστών και Πληροφορικής.
  • Σκρίμπα Θωμαή του Γεωργίου  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Φιλοσοφική Σχολή . Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
  • Τσαχρήστου Αποστολία –Βασιλική του Παναγιώτη  Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο / Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
  • Τσιώλης Απόστολος του Κωνσταντίνου Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πολυτεχνική Σχολή / Τμήμα Μηχανολόγων –Μηχανικών.

Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος βραβεύει τα παιδιά των συναδέλφων ανά Δήμο ξεχωριστά.