Μετά από διεξοδική αξιολόγηση και εντοπισμό των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινότητα Διάβας ως προς την ταχύτητα του διαδικτύου από την πλευρά της Cosmote, ο Δήμος Μετεώρων έχει λάβει μέτρα για την αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου στην δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» και στο κοινοτικό γραφείο.

Υπό την εποπτεία των ειδικών συνεργατών του Δημάρχου, κ. Γεώργιου Βαΐου και κ. Ανδρέα Τσιαντούλα , πραγματοποιήθηκε σήμερα ολοκληρωμένος έλεγχος για την αναβάθμιση καθώς και παραμετροποίηση των μεταβλητών του δικτύου. Οι ενέργειες αυτές κατευθύνονται κυρίως στην βελτίωση της υπηρεσίας "Βοήθεια στο Σπίτι" και στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κοινοτικού Γραφείου.

Η αναβάθμιση αυτή στοχεύει να επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα των διαδικτυακών υπηρεσιών και κατά συνέπεια, στην καθημερινότητα των κατοίκων της Διάβας.

Ο Δήμος Μετεώρων "δεσμεύεται να παρακολουθεί την απόδοση και την αξιοπιστία του νέου δικτύου και είναι διαθέσιμος για περαιτέρω βελτιώσεις και συνεχή αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών σε όλες τις Δομές του Δήμου μας".